Print page

Map

Toon Voorzieningen

Mytilineos appartementen

Mytilineos appartementen
Het kleinschalige appartementencomplex Mytilineos is prachtig gelegen, met een schitterend uitzicht op het strand van Karfas, de Egeïsche Zee en het vasteland van Turkije. De in totaal vijf appartementen bevinden zich in een mooie, grote tuin met diverse zitjes. Hier kunt u in alle rust genieten van uw vakantie, de zee, de zon en de warme Griekse gastvrijheid van de familie Mytilineos.

Het strand van Karfas ligt op ongeveer 200 meter. Naar het vliegveld is het 3,5 kilometer, terwijl het naar Chios stad ongeveer zes kilometer is.

De appartementen Karfas zijn comfortabel, hebben drie bedden, een volledig ingerichte keuken, airconditioning, televisie en badkamer met douche, toilet en wastafel. Op aanvraag wordt een extra bed bijgeplaatst. Kinderbedje is beschikbaar. Bij alle appartementen vindt u twee terrassen of balkons.

Karfas heeft een van de mooiste stranden van Chios. Op het zandstrand kunt u zich prima vermaken, maar ook gewoon zonnebaden. De ondiepe en langzaam aflopende zee maakt dit strand zeer geschikt voor kleine kinderen.

Karfas is gelegen is het zuidoosten van het eiland, zeven kilometer van de hoofdstad en 3,5 kilometer van het vliegveld. Er zijn volop taverna’s, restaurants, cafés en bars. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de kleine supermarkten. Met de bus of met een gehuurd vervoermiddel ligt het hele eiland binnen handbereik.
, Mytilineos